Vår galna granne - Del 2

Okej, så igår skrev jag om vår galna granne och hur han släpade upp en hel soffa upp för alla trapporna i vårt trapphus helt själv, och hur han på slutet stod i bara kalsonger när han gjorde det. Om ni vill läsa hela historien finner ni den här. Följetången fortsätter.
 
En dag för inte så länge sen när jag var hemma arbetslös så hörde jag massa ljud utanför dörren. Eftersom det är väldigt lyhört här och det alltid är någonting som låter så brydde jag mig inte så mycket och orkade inte kolla ut för att se vad det var. Sen när Robin kommer hem från jobbet öppnar han dörren och ser väldigt förvånad ut. Han säger åt mig att komma ut och titta, och då hänger det ett par arbetsbyxor på vår dörr. Vid grannens dörr låg ett par arbetsskor, ett par trasiga glasögon och en penna. Och på hans dörr satt något paket/en bukett blommor... Vi vågade inte riktigt undersöka saken närmare, men vi såg att det satt ett par nycklar på arbetsbyxorna. Vi fattade verkligen ingenting.
 
Eftersom vi skulle åka till Västervik dagen efter hade vi inte riktigt tid att göra någonting åt saken, och vi vågade inte precis knacka på hans dörr och fråga eller någonting, eftersom han känns ganska instabil. Vi la undan byxorna och hoppades att de skulle vara borta dagen efter, men de låg kvar när jag gick hemifrån vid tolv och vi skulle åka iväg. Som tur var så var de borta när vi kom hem några dagar senare, men man hade gärna velat veta varför de hängde där... Det förblir ett mysterium helt enkelt.
 
Det finns en liten del av "Vår galna granne". Den kommer inom kort...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0