Bildbomb från radion

Alltså... Jag är inte jättebra på det här med kontinuitet. Jag bloggar typ massa under en tid när jag känner för det sen glömmer jag bort i några veckor och sen bloggar jag massa igen. Och nu kom jag på att det var längesen jag skrev nåt här så nu är det dags igen.

Jag har ju min praktik på MTG Radio just nu, det har väl gått en månad eller så tror jag... Och det går jättebra! Det känns som att jag visar vad jag går för och fler och fler har väl börja märka att jag är där och gör roliga saker typ. Bland annat så har jag börjat få göra det jag tycker är allra roligast, att fota och filma, mycket mer.

Jag har fått i uppgift (eller ja, det var väl typ jag som kom på det själv...) att fota och filma gästerna innan de går in till RIX MorronZoo. Då får jag hitta på någonting kul som de ska få göra framför kameran, filmar och klipper ihop det och sen lägger jag ut det på hemsidan. Väldigt kul och smått nervöst för det mesta. De jag har träffat där hittills är Matte och Willy från Bygglov, Camilla Läckberg, Tony Irving och Markoolio. Sen har jag även fotat och filmat Slash för Bandit och fotat Glenn Hysén och Johan Kindmark för Radio1. Och sen gör jag såklart en del annat också. Tänkte väl i alla fall att jag skulle lägga upp lite bilder här på vad jag har gjort hittills:


Matte och Willy från Bygglov


Camilla Läckberg


Tony Irving


Marko "Markoolio" Lehtosalo


Slash


Var såklart tvungen att ta en bild tillsammans med legenden också!


Johan Kindmark & Glenn Hysén

Idag och imorgon har jag ledigt från praktiken, då det inte skulle hända så mycket där idag (och imorgon är det ju 1:a Maj!), men på onsdag är jag tillbaka. Då får vi se vilka nya gäster som ska fotas och filmas. Lär ju lägga upp fler bilder och sånt här allt eftersom. Ska försöka att inte komma med allt på en gång då igen... Haha.

Ensam

Fattar inte varför det är så himla jobbigt att vara ensam hemma numera. Älskling åkte till Linköping för en konsert igår och stannade över natten, och direkt när han hade åkt så började jag sakna honom. Känns så himla deppigt. Och det blev inte bättre när kompisen som sagt att hon skulle komma och sova över sedan inte orkade komma. Jag låg i soffan och kollade på serier tills jag somnade, sov där till klockan sex och sen gick jag upp i sängen och sov tills nu. Kan inte sova mer. Vill inte sova själv. Vill inte vara själv över huvud taget.

Ska i alla fall iväg till mamma sen, det blir kul. Vi har bestämt att jag ska komma vid typ tre, men jag kanske ringer och kollar om jag kan komma tidigare. Vi får se om jag känner mig för ensam. Sen kommer Robin tillbaka nån gång runt fem-sex tror jag...

Det är rätt stört att vi saknar varandra så mycket bara för att han åker bort över en natt. Men det visar väl bara att vi verkligen älskar varandra. Så på nåt sätt känns det ändå lite bra att veta.

Watching the world end


Statue


Påsk i VästervikHallå!

Imorn blir det halvdag på praktiken och sen drar jag och min finaste till Västervik för påsk med hans familj. Vi ska ta en buss som går halv tre, så vi kommer att vara framme relativt tidigt i alla fall, vilket är sjukt skönt. Sen stannar vi ända till måndag. Två extra dagar alltså, något som jag känt att man velat ha senaste gångerna vi har varit där över helgen.

Det ska i alla fall bli riktigt skönt att komma iväg ett tag. Kommer dock att sakna att leta påskägg och äta påskmat med min familj, men det hoppas jag att vi kan ta igen när jag kommer hem igen.

Three of oneMina nya springskor


Jag och älskling har börjat springa lite smått nu när vädret har börjat arta sig lite... Jag har alltid haft sjukt svårt för att just springa utomhus för att jag alltid fått så ont i kroppen då. Jag har liksom inte haft kontroll över min kropp, och inte heller haft så mycket muskler som håller upp kroppen, så då har det aldrig blivit så att jag hållit igång det där med springandet. Men nu jävlar ska viu köra på! Är ju himla mycket roligare att springa tillsammans än att springa ensam också tycker jag, man motiverar varandra.

Så i alla fall var vi inne i liljeholmen och fixade ett par nya springskor till mig. Jag har ett par sen tidigare men eftersom de är så sjukt slitna så har jag fått ont i benen när jag sprungit med dem nu. Så min fina älskling var snäll och köpte skorna ovan till mig. Världens bästa pojkvän! Jag har inte riktigt ekonomin för det just nu, så han köpte dem så att vi ska kunna gå ut och springa tillsammans oftare. Finaste! <3

Har testat dem idag och de kändes jättebra!

Steps in color part twoPraktiken


Har helt glömt att skriva nåt om att jag faktiskt har börjat min praktik nu. Det här är liksom det sista momentet i hela programmet Journalistik och Multimedia som jag gått nu i snart tre år på Södertörns högskola. Känns helt sjukt att vi snart är helt klara...

Men det jag skulle skriva om nu var alltså praktiken. Jag praktiserar på MTG:s radiowebb. För er som inte fattar vad det betyder innebär det att jag kommer att jobba med att uppdatera ett antal olika radiostationers webbsidor. Närmare bestämt Lugna favoriter, Radio1, Rix FM, NRJ och Bandit. En salig blandning av allt roligt typ. Som det ser ut nu kommer jag till en början främst att jobba med Lugna favoriter och försöka utveckla den webbsidan så mycket jag kan. Mycket självgående arbete är det.

Eftersom jag började praktiken igår så vet jag fortfarande inte exakt hur allt fungerar eller vad jag kommer att syssla mest med i slutändan, men jag har i alla fall kommit in lite i hur det fungerar på redaktionen. Det var lite av en chock för mig när jag kom dit igår. Helt plötsligt är man omringad av folk man sett på tv och på nätet, och det var både coolt och konstigt och helt normalt... Nu har jag väl... nästan vant mig i alla fall. Men det kommer ju nya småkändisar hela tiden, så jag lär chockas några gånger till innan jag vänjer mig helt. Haha.

Slängde nyss en titt på tv:n i bakgrunden och såg att det var Erik och Mackan... Som var 5 meter ifrån mig igår. Asså, haha. Jag tänker liksom inte så mycket på det när jag väl är där, men sen när man kommer hem och ser folk på tv så slår det en igen. Aja, kul är det i alla fall!

Åh, det blir världens längsta text nu som vanligt, men jag har så mycket att berätta! Mycket mer än det jag skrivit hittills också, men det kanske får vänta. Jag hoppas i alla fall att jag kommer igång med lite mer konkreta arbetsuppgifter imorn. Vill bara göra, göra, göra! Och lära mig! Så himla kul! Jag kommer troligtvis skriva mer om praktiken i framtiden, då den löper på ända till sommaren.

Underifrån


Wood


Focus


Steps in color
IndustrialDet var ett tag sen jag skrev eller la upp någonting här... Men nu jävlar! Har tagit en hel del bilder, och redigerat en hel del bilder också kan jag säga... Jag och älskling har ju köpt en ny kamera, och nu har vi börjat fota lite mer. Det var länge sen jag kände en sån inspiration som jag gjort den senaste tiden. Alltså kommer jag antagligen lägga upp fler bilder här nu i framtiden också, om jag orkar ta tag i det.

I alla fall tänkte jag bara skriva att det snart kommer upp en del bilder som jag fotat och redigerat efter min och älsklings senaste fotopromenad. Mycket industriella bilder, och lite annat. Eller... en hel del annat kan man väl säga. Äsch, det kommer snart i alla fall!

RSS 2.0