Man ska inte ligga ner och plugga...

Okej, vi har tenta på fredag, och därför tänkte jag vara lite duktig och plugga till den. Alltså läsa i den över fyrahundra sidor långa boken vi ska ha tenta på. Så jag la mig ner under filten i soffan och började läsa och... somnade. Sen sov jag cirka två timmar och vaknade nu. Blä! Så ovärt. Och grejen är att jag typ alltid gör såhär. Borde lära mig att man ska SITTA UPP och plugga. Till nästa gång... Kanske.

Sommarkväll


Silverstein 28 mars!

Silverstein-omslag

Ett av mina absoluta favoritband genom tiderna är Silverstein. Jag lyssnade mest på dem under gymnasiet, men även efter det har jag lyssnat på dem till och från, och nu har de släppt ett nytt album och ska på Europaturné! Bokade nyss biljetter till deras konsert i fryshuset den 28 mars. Ska gå med Johanna! Kommer att bli så sjukt kul!


Mother, the sky is burning


Det kommer nog att bli mycket sånt här nu känner jag. Det var så länge sen jag verkligen satt och redigerade bilder på riktigt, så nu försöker jag komma tillbaka. Testar nya saker och så. Väldigt roligt!

Lite synd bara att vissa av bilderna är tagna med så högt ISO att de blir väldigt brusiga när man redigerar dem. De är ju brusiga från början, men sen lägger man på effekter och då kommer det fram ännu tydligare. Förutom brusnivån är jag nöjd! Vad tycker ni?

Polsk fjärilDen ser precis ut som en svensk fjäril... Men den är faktiskt polsk! Ja, ännu en bild från Polen. Som jag redigerat lite, mest ökat kontrasten lite och så.

Hello good morning

Har börjat lyssna en del på Nicki Minaj den senaste tiden sedan lillasyster introducerade mig för hennes musik i somras. Hon är riktigt cool faktiskt. Och det här är min nya favorit. Inte främst hennes låt, men najs i alla fall! Passande såhär på morgonkvisten...


Blomma


Har börjat redigera lite bilder nu när Robin installerat om min dator och grejer. Den var så seg förut att den hängde sig hela tiden, men nu är den snabb. Och eftersom jag inte har min kamera här för tillfället (har lånat ut den till lillasyster) så passar jag på att redigera lite bilder från i somras till exempel. Även denna tog jag i Polen.

Hem till mamma

Hallå! Igår kväll var jag och Robin ute med några av hans kompisar från Västervik, var trevligt. Vi förfestade här hemma själva först rätt länge. Dock är jag inte särskilt bakis idag vilket är tur eftersom jag ska hem till mamma och resten av familjen nu. Storasyster kommer och hämtar mig med bilen alldeles strax så jag måste kila!

Ska bli kul att hänga lite med min fina familj. :)

Leka med färgerRedigerade en bild från när vi var i Polen i somras. Tycker mycket om den bilden redan från början, men kände för att leka lite med färgerna. Ovan ser ni den redigerade bilden, och nedan den oredigerade som den såg ut från  början.


Var svårt att få det snyggt med himlen, så är inte helt nöjd med den redigerade bilden faktiskt, men tycker att det blev rätt coolt ändå.

Detta inlägg är tidsinställt medan jag är inne i stan.

In till stan

Bild från i September

Idag är det så sjukt fint väder att man bara måste ut och hitta på nåt. Därför ska jag och älskling in till stan och möta upp min vän Alexandra för lite fika och småshopping. Mys!

Hoppa fallskärm

I söndags hoppade jag fallskärm. Fick det i present av världens bästa pojkvän!
Det var helt sjukt. Jag fattade typ inte ens vad jag hade gjort förrän jag kom hem och tittade på bilderna, de flesta ser jag ut som en liten gris på men den här var helt okej, så redigerade den lite. Så jävla coolt var det, och alla som inte testat kan jag rekommendera att göra det! Det var inte alls lika läskigt som jag trodde att det skulle vara faktiskt, mest så jävla kul!

Crealina


Okej, det där gick snabbt... Jag bara skapade en ny blogg. Den gamla finns kvar här, där jag bloggat sedan i mars 2009. Innan det fanns jag här.

Anledning till att jag bytt nu två gånger är för att jag helt enkelt aldrig varit nöjd med namnen jag valt till bloggarna, för att jag försökt hitta på nåt bra men sedan inte känt mig helt tillfreds med det. Men nu har jag hittat ett namn som helt och hållet passar mig och där jag kommer att stanna!

Tanken är också att jag ska börja uppdatera oftare än jag gjort på senare tid i min gamla blogg. Ny blogg = ny inspiration att börja på nytt! Vill ni veta vem jag är kan ni alltid titta på mina tidigare bloggar, där jag skrivit av mig och visat min kreativitet på ett flertal olika sätt.

RSS 2.0