Efter tredje dagen

Idag är min tredje dag av detox... Det går väl fortfarande rätt bra. Förutom att jag ångrar mig lite ibland. Känns ju halvkul såhär nära jul att man inte kan gå och mumsa på julmust och lussebullar hela dagarna.

Har inte druckit lika många proteinshakes som min "plan" säger att jag ska göra. Igår blev det faktiskt bara en och idag blev det två. Förutom det äter jag lite hallon eller grönsaker när jag blir sugen. Jag äter när jag känner mig hungrig, vilket faktiskt inte är så ofta, konstigt nog. Innan detoxen var jag hungrig typ hela tiden. Har nog krympt magsäcken lite de senaste dagarna.

Jag funderar på att inte köra lika hårt på detoxen som det var tänkt från början. Jag har faktiskt redan busat lite med honung och kyckling. I väldigt, väldigt små mängder då alltså. Jag har haft honung i téet ibland (eftersom jag haft ont i halsen), och äter pyttelite på en sked då och då. När Robin gjorde thai igår så snatchade jag tre små bitar kyckling. Jag vill såklart köra på så gott jag kan nu första veckan, eftersom jag vill se resultat, men i helgen kanske jag släpper lite på reglerna och äter en lussebulle eller två. Jag gör ju faktiskt det här för min skull och ingen annans, och då kan jag ändra på reglerna hur mycket jag vill om jag känner för det.

Sen får vi se hur det gått efter första veckan, vad jag tycker om mitt resultat och så hittills, och då kan jag bestämma mig för hur jag ska göra resterande veckor. Tanken är ju att de här veckorna ska få mig att bli hälsosammare i allmänhet, inte äta godis och onyttig mat lika ofta, och inte äta lika stora portioner. Sen tränar jag ju regelbundet, och på så sätt kommer ju min kropp fortsätta bli friskare även efter detoxveckorna.

I övrigt känner jag mig mycket friskare idag, och hoppas att det håller i sig. Imorgon ska jag antagligen till KB och jobba med C-uppgiften (var där idag och hann koda klart en tidning till), sen ska jag jobba. Skönt att komma igång igen i alla fall!

Efter första dagen

Hallå hallå!
Idag är andra dagen på min detoxkur. Jag tycker att det går rätt bra hittills. Jag har inte känt av så mycket hunger, eftersom jag har ätit ganska ofta. Igår drack jag 2 proteinshakes (egentligen ska man dricka 3, men eftersom jag vaknade så pass sent så blev det närmare lunchdags på morgonen), åt en liten tallrik med sallad, gurka och tomat, en kopp egengjord buljong (det blev väldigt starkt, haha, hade i massa chili och grejer...), och sen åt jag också cirka en halv skål med hallon. Sammanlagt drack jag nog 6 eller 7 koppar te och massa vatten också, så jag fick ju gå och kissa var tionde minut ungefär, haha. Jag gick ut på en halvtimmes promenad också, vilket kändes bra. Bara under kvällen kände jag mig riktigt sugen på riktig mat, när man ser massa reklam om mat på tv och Robin också sitter och äter. Men annars var det rätt lugnt.

Idag har jag hunnit med 2 koppar te och en proteinshake hittills. Blev en sen morgon idag också, eftersom både jag och älskling är sjuka nu. Vi är i alla fall hemma tillsammans idag, så jag slipper sitta ensam hela dagen.

Jag känner verkligen av nu hur pass långt mitt sockerberoende har gått, då jag tänkte på godis och sötsaker flera gånger igår, och då har det ändå bara gått en dag. Jag sitter liksom och är arg på mig själv för att jag detoxar, när jag egentligen kunde sitta och äta massa goda saker, och tänker på hur jag inte kommer kunna äta ute på tre veckor. Det känns ju inte helt okej, och förhoppningsvis får jag bort den känslan efter de här veckorna.

I övrigt kommer jag att vara hemma antagligen hela dagen och försöka bli frisk. Ska sitta i PASW och försöka få fram lite statistik för vår C-uppsats, eller i alla fall se ungefär vad vi kommer kunna få fram i slutet. Wish me luck!

Let the detox begin

Idag har jag börjat med en detox. Bestämde mig för några veckor sen för att jag skulle göra det. Har detoxat en gång innan, och då tog jag bort allt socker, alla kolhydrater, laktosprodukter och annat i en vecka. Jag fick alltså fortfarande äta mat, men inte så himla mycket. Nu ska jag göra en lite "hårdare" detox som kommer att vara i tre veckor. Nu första veckan ska jag dricka proteinshakes 3 gånger om dagen och äta grönsaker eller bär 2-3 gånger om dagen. Dessutom ska jag dricka massa vatten och te och gå ut och gå cirka 45 minuter varje dag. Nästa vecka får jag börja äta lite kyckling, ägg och bulgur/råris, och veckan efter det får jag äta lite mer. När jag är klar med detoxen sen får jag självklart äta vad jag vill, men tanken är att jag inte ska vara lika sugen på godis/onyttig mat som jag var innan.


Anledningen till att jag gör detta är att jag känner att mitt sötsug tar över ibland. Jag är alltid sugen på någonting gott i princip, och äter mig alldeles för mätt ibland. Dessutom har jag gått upp ganska mycket under en längre tid, och hoppas att jag kan gå ner några kilo under detoxen också.

Jag har redan börjat dagen med massa te och den första proteinshaken. Den var inte jättegod, men den gick ju ner och det var inte hemskt. Haha. Snart ska jag äta lite bär och så tror jag. Senare tänkte jag gå ut och ta en liten promenad. Det dumma just nu är bara att jag börjar bli sjuk... Jag har ont i halsen och gommen, vilket brukar leda till förkylning. Men jag stannar hemma idag och försöker kurera mig så gott det går, vore ju inte jätteroligt att bli sjuk nu faktiskt...

Sen lördag

Hallå!
Idag blev en väldigt sen dag. Eller, vi vaknade sent. Jag och älskling sov till typ halv ett och har fortfarande inte ätit frukost eller lunch... Vi ska in till liljeholmen och möta upp Alexandra och äta någonting snart. Sen ska vi väl hänga där lite, kolla runt i butiker och så kanske.

Ikväll ska jag på spelning med Jessica R, Bursting Veins heter bandet. Vi har sett dem en gång innan och jag tycker att de är riktigt bra. Låter lite som Silverstein, ett av mina favoritband.

Svarta adventsljus

Idag har jag fixat adventsljus. Konstigt nog är det ju faktiskt första advent på söndag, och då måste vi ju såklart ha ljus att tända här hemma! Jag kände för att köra på något lite annorlunda, så det blev svarta ljus och så har jag ritat på siffror med en guldpenna.

Jag tycker att de passar riktigt bra in där på köksbordet!

Idag ska vi testa våra teorier

Nu har jag och Jessica L suttit några dagar och bara fokuserat på att koda in materialet vi undersöker i vår kodmall, och har hittills hunnit med sammanlagt ungefär 3 och en halv tidning. Jag satt kvar längre på KB igår och kodade klart en hel King-tidning på en dag. Känner mig riktigt duktig! Det går snabbt när man kommit in i det.

Idag ska vi i alla fall skita i KB och åka till skolan istället, där vi ska se vad vi får fram för resultat av det vi har kodat hittills. Vi ska lägga in det i ett program som heter PASW för att ta fram statistik. Vi vill också försöka börja skriva vår uppsats, eftersom vi inte har jättemycket tid på oss att göra det när vi är klara med kodningen.

Jag hoppas att vi får fram någonting intressant.

Det nya i lägenheten

Har ju skrivit innan att jag skulle lägga upp bilder på det vi har ändrat i lägenheten hittills. Det är inte jättemycket, men särskilt i köket blev det en stor skillnad från hur det såg ut innan. Dock har jag inga före-bilder, eftersom jag helt enkelt inte tänkte på det. Men i alla fall. Såhär ser det ut nu:

I köket:

Det vi har gjort är att vi har satt upp tre stycken skenor med hängen, där vi hängt upp kastruller, stekpannor och lite andra köksredskap för att få mer plats över.

Kastrullerna och stekpannorna på väggen.

Sen köpte vi några burkar och så som vi fyllde med mjöl, socker, spaghetti, makaroner, havre, müsli, olja och soya, för att bli av med lite grejer i skafferiet och för att det är fint och praktiskt att ha framme.

En liten växt. Jag kallar den Shrek.

I vardagsrummet:

Köpte nya, lila gardiner och gardinstång, där det tidigare satt en brun rullgardin.

Och även en lila lampa. Den vita som satt där innan sitter nu i hallen.

Satte upp en hylla med nya lila ljushållare på (märks ett tema möjligtvis?). Vi har även en till hylla som vi ska sätta upp på väggen mitt emot.

Vi är inte helt klara med allt vi vill göra om med lägenheten än. Vi har köpt tyger som vi ska sy till och sen sätta upp i köket (vi har andra tyger där nu som vi ska byta ut). Sen vill vi också köpa lite grejer till toaletten, och några fler småsaker. Känns i alla fall mycket finare och fräschare nu.

Hela dan varje dag

Snart drar den jag till Kungliga Biblioteket igen... Det är nämligen där jag spenderar mestadelen av mina dagar numera. Inte världens roligaste ställe det där. Man får inte ta med sig mat eller dryck in, man får inte ta med sig väska eller jacka utan måste istället lägga allt man vill ha med sig in i en genomskinlig påse som de stirrar på när man går in. Man måste lämna in det man lånar innan man går ut ur byggnaden och sen hämta ut det när man ska ha det igen, man måste vara nästintill knäpptyst så att ingen blir irriterad... Och dessutom är det freezing cold nere i källaren där vi måste sitta och jobba. Verkligen min drömplats på jorden. Vore så mycket skönare om vi fick låna hem tidningarna istället. Men men, vi får se hur vi löser det.

Nu måste jag i alla fall dra. Bye bye!

Upptagen med C-uppsats och grejer

Hallå hallå!
Har inte skrivit nu på några dagar... Har liksom inte haft tid. Har suttit på Kungliga biblioteket hela dagarna förra veckan. Sen blir det ju lite träning och efter det vill man liksom bara ta det lugnt i princip.

Helgen har varit bra. I fredags efter KB och Afrodans med storasyster så åkte jag och bowlade med Kajsa och några av hennes kompisar. Riktigt kul! Älskar att bowla men gör det nästan aldrig, så det var roligt. Efter det drog vi ut, först till Dovas för lite billig dricka, och sen till Harry B James. Var inte helt sugen på det stället från början, men det var roligt ändå. Efter några timmar kom Robin och hans kompisar som hade varit på konsert innan. Vi var kvar till strax innan stängning.

I lördags satt jag mest hemma hela dagen, åt pizza, chips och godis och glodde på film typ. Lyckades nämligen halvt vricka foten på vägen hem i fredags, så kunde knappt gå. Men det var trevligt i alla fall. Robin, hans brorsa och hans kompis var här nästan hela dagen, och vi hängde här tillsammans.

Och igår var jag hemma hos mami och hälsade på familjen, tillsammans med storasyster och Robin. Väldigt trevligt!
Nu måste jag dra, det är off till KB igen...


Dagens sämsta

Idag har jag jobbat C-uppsats med Jessica L. Johanna T var också med. Vi hann inte med så mycket, men vi var på Kungliga Biblioteket och hann beställa alla nummer av King och Solo som vi ska gå igenom och räkna några bilder i dem. Men mesta delen av dagen har vi suttit på Waynes Coffee eftersom det blev en del väntetid, och det hände en sak där som var så sjuk...

Vi satt och fikade och fixade lite med C-uppsatsen när två tjejer i femtonårsåldern kom in och beställde. Den ena tjejen tog en wrap och de satte sig en bit ifrån oss och började äta. Så tar tjejen typ en eller två tuggor av wrapen och sen kallar hon dit servitrisen och ber henne att vaska wrapen. Vi blev helt chockade och uppenbarligen servitrisen också. Hon frågar snällt om det var någonting fel med wrapen och om tjejen vill att de ska göra en ny, men hon fortsätter bara att upprepa att hon vill att de ska vaska den. Den andra tjejen sitter och asflabbar samtidigt som hennes kompis beter sig som en extrem jubelidiot. När servitrisen fortfarande inte riktigt förstår vad fan tjejen vill så går hon därifrån, och då ställer sig tjejen upp och dansar ut ur cafét samtidigt som hon sjunger: "Jag traskar, jag traskar, jag traskar..."

Jag, Jessica och Johanna satt i chocktillstånd i ungefär tjugo minuter. Asså, det här var mitt på kungsgatan, där folk ligger på trottoaren och sover för att de inte har ett eget hem. Jag mår så dåligt när jag ser såna hemska människor som bara skryter med sina pengar och förstör för andra. Har de inget bättre för sig eller? Usch säger jag bara!

Variabler, variabelvärden och kodscheman

Sitter och fixar inför C-uppsatsen med Jessica L just nu. Eller ja, vi är väl klara för dagen. Har skrivit upp alla variabler och variabevärden och definierat dem. Kul! Eller... Skönt att vara igång i alla fall.

Snart kanske jag ska åka och köra Bodycombat med storasyster, vet dock fortfarande inte om jag kommer in eftersom jag är nummer 14 i kön... Orkar ju inte åka in till hötorget om jag inte kommer in. Då kan jag lika gärna träna i liljeholmen idag eller imorn. Vi får se helt enkelt. Bilder på vårt fixade kök kommer också... Nån gång.

Pluggtajm

Just nu är jag duktig. Enligt mig själv i alla fall... Har några rester ifrån teori och metod-kursen som jag inte tagit tag i tidigare, men nu satte jag mig ner med dem. Ska fan bli klar med allt idag så att jag slipper tänka på skiten! Haha. Har hittills gjort en uppgift, den enklaste tror jag. Nu ska jag bara ändra lite i två av inlämningsuppgifterna som jag inte fick godkänt på (av helt fel anledningar tycker jag, men lika bra att göra om ändå...) och sen är jag klar! Om jag hinner sen tänkte jag fundera lite på variabler och variabelvärden inför C-uppsatsen också.

Skulle egentligen ha jobbat på det med Jessica L idag, eftersom vi skriver tillsammans, men hon blev sjuk så hon får vila idag och så kan vi förhoppningsvis sätta oss ner imorn eller nåt.

Förövrigt har jag och Robin fixat lite i lägenheten i helgen. Vi var på IKEA i lördags och köpte massa nya saker. Har fotat lite men har inte tid nu, så lägger in det här sen. Blev jättefint i köket!

SprayTyckte att det var lite svårt att redigera den här bilden så att allt blev bra. Försökte beskära flera gånger men det såg bara konstigt ut, så är inte helt nöjd. Det är så mycket som händer i bakgrunden med färger och grejer att man inte riktigt kan fokusera på vattnet... Eller vad tycker ni?

DropparÄnnu en bild från Västervik i somras, från när vi åkte båt. Det regnade rätt mycket, inte asroligt när man åkte snabbt då, haha, men det tog slut ganska snabbt som tur var.

Konstiga drömmar

På senare tid har jag börjat drömma massor efter att Robin gått till jobbet och jag somnat om igen. Massor av konstiga saker. Oftast kommer jag ihåg fragment av drömmarna, eller större delar, men ibland kommer jag ihåg allt när jag vaknar. Och det gjorde jag idag.

Jag drömde att jag var hemma i lägenheten, och gick in i köket. Där micron står just nu inne i köket stod istället en fågelbur med massa undulater i. Fågelburen hade en filt över sig, så det var därför jag inte märkt den tidigare tänkte jag. Den var liksom gömd. Och eftersom lägenheten tidigare var min storasysters så förstod jag att hon lämnat dem där när hon flyttat. De såg väldigt trötta ut, nästan halvsov, och jag tänkte att jag måste mata dem (de hade ju faktiskt varit utan mat i typ ett år...) Helt plötsligt hade jag en katt här också, och tänkte därför ge fåglarna kattens torrfoder eftersom det var den enda djurmaten jag hade.

Jag blev glad över att ha fåglar, och ställde buren med dem inne i vardagsrummet istället. Fåglarna piggnade till och började sjunga för att de blev glada över att få se lite annat. Då knackade det på dörren. Robin öppnade och en arg gammal man (som faktiskt bor i trapphuset, men inte är särskilt arg egentligen vad jag vet) kom in. "Jag hörde fågelkvitter" sa han. "Det är inte tillåtet att ha fåglar i huset". Jag fick panik och smet förbi gubben för att ta in buren i köket igen. Gubben ville in i lägenheten och leta efter fåglarna. Robin lyckades hålla honom undan och jag stoppade fåglarna i en stekpanna (?) och la något slags lock på och gömde dem där stekpannorna brukar stå.

Jag försäkrade gubben om att här inte fanns några fåglar och att han måste hört fel, och tillslut gick han därifrån. Då stoppade jag tillbaka fåglarna i buren och ställde tillbaka den på samma ställe som jag hittade den, under filten.

Och just det. Under hela den här tiden stod jag också och sminkade mig inför någon karnelval som min vän Jennifer S hade bjudit mig på. Jag sminkade mig, tog bort det och sminkade om för att det inte blev bra, samtidigt som jag stressade med fåglarna.

Okej, det där blev extremt långt, men asså... Fattar inte hur sjuk i huvudet man kan vara? Jag drömmer alltid såna konstiga saker typ. Igår drömde jag till exempel att jag och några gamla vänner var med i nåt slags tortyr-hus (typ som i Saw-filmerna) och att man skulle utföra uppdrag för att överleva. Jag fick äta några konstiga taggar (?) och lyckades överleva och må bra trots att man inte borde det. Min gamla högstadielärare var "ledaren" som fick oss att göra uppdragen. Haha, helt stört.

Torsdag 10 november

Har knappt fattat att det är november redan... Tiden går så jävla snabbt. I alla fall...

Idag har jag varit i skolan och haft handledarmöte. Jag och Jessica L ska ju skriva C-uppsats tillsammans, så då diskuterade vi vår idé med vår handledare idag. Det gick rätt bra. Trodde att hon skulle såga oss först, men det gick faktiskt bättre än jag trott och vi fick massa nya idéer för vad vi kan göra.

Efter det åkte jag in till söder och åt lunch med Jessica R, Johanna, Sofia och en ny tjej i klassen. Vi åt på La cucaracha, och det var riktigt gott och trevligt!


Kom nyss hem och funderar lite på vad jag ska träna... Har ju sats tio minuter hemifrån så försöker träna så mycket som möjligt nu. I alla fall tre gånger i veckan. Men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska träna idag... Antingen kör jag zumba klockan 17, bodybalance klockan 18 eller så går jag bara dit snart och kör lite kondition och styrka. Ska hinna tvätta sen också så vore ju smidigast att inte behöva passa nån tid... Livet är svårt ibland.

Damn you autocorrect

Asså, jag är nog segast i världen, men idag hittade jag (eller okej, robin visade mig...) den här hemsidan. Har ju såklart hört talas om den innan men har liksom inte kommit över den förrän nu. Och... Asså... Jag satt seriöst och skrattade sönder i typ en och en halv timme, eller mer! Robin började undra vad som var fel med mig... Haha. Efter 73 sidors läsning var jag tvungen att tvinga mig själv att sluta.

Så om ni är lika sega som jag och inte har sett det än, gör det!

Ett exempel... Absolut inte det roligaste, men orkade inte leta upp nåt bättre nu.

Larven

Efter att jag blev klar med bilderna från Polen så började jag redigera bilderna från Västervik i somras. Här är en liten larv...

Black white and gold


Pyret

Här är två bilder på Robins katt Pyret. Han bor i Västervik och är jättesöt.

Åttonde november
Den sjuttonde mars försvann du ifrån mig. Och det känns fortfarande inte som att det är på riktigt. Det känns mer som att du åkt på världens längsta semester, och jag hoppas för allt i världen att du ska komma tillbaka, men det gör du inte. Det vet jag. På något sätt har du väl aldrig riktigt försvunnit heller, för jag vet att du är med mig ibland. Men det gör fortfarande ont så långt in i mig det bara går när jag tittar på de där bilderna. Dina vackra ögon och ditt lilla leende som bara få visste fanns. Och du skulle ha blivit tolv år idag. Och vi hade firat dig som alltid, med köttbulletårta och dentastix. Du öppnade presenten alldeles själv, så som bara du kunde. Du var så klok, så smart, så fin. Och jag kommer alltid att älska dig.
<3

View


Tornet


Gräs


Hem till familjen idag

Idag ska jag hem till min fina familj. Är som tur var inte alls bakis, eftersom jag tog det lugnt med drickat igår också. Väldigt skönt! Tycker verkligen att det är mer värt att inte dricka så mycket och må bra dagen efter än att bli stupfull och må skit. Jag har ändå lika roligt om jag inte dricker mycket. Förr kunde jag dricka massa shots och drinkar på en kväll utan att bli bakis, men på senare tid blir mår jag så sjukt dåligt av sprit att jag helt fått avsmak för det.

I alla fall... Ska hem till familjen vid tre. Storasyster kommer och hämtar mig här med bilen sen. Så bra att hon bor så nära och har skaffat körkort! Det ska bli väldigt trevligt att hänga lite. Var ju där förra helgen också, men då jobbade ju mamma, så man hann inte träffa henne så länge. Idag är hon ledig, så då kan vi umgås allihopa i lugn och ro. Ska äta god mat, förhoppningsvis fika, och bara ha det trevligt tillsammans.

Jennifers tavla

Tavlan jag målade till Jennifer. Jag har tagit alla saker som jag tycker representerar henne och lagt ihop till ett porträtt. Hade inte så lång tid att göra den på men jag är nöjd i alla fall!

Ja, där är tavlan som jag gav Jennifer igår. Jag målade den i onsdags, tog några timmar typ... Jag har svårt för att veta exakt hur lång tid det tar för mig att måla en tavla, för helt plötsligt får jag bara ryck och börjar måla, och sen sitter jag där tills jag är klar, så jag får ingen uppfattning om hur lång tid det har tagit.

Igår

Igår firade vi Jennifer T, som fyllt 19 år nyligen. Jag hade målat en tavla till henne. Var sjukt nervöst innan, när hon skulle öppna den inför alla sina kompisar, men alla tyckte att den var fin så det kändes bra. (Lägger upp en bild på tavlan sen...)

Vi var hemma hos henne först och åt middag och bara satt och snackade. Sen drog vi ut. Vi hamnade till slut på Laroy, där jag aldrig hade varit förut. Det var... inte riktigt mitt ställe. Det var helt sjukt. Hela klubben var i princip samlat på ett dansgolv, där man knappt dansade utan istället bara knuffade omkring alla andra hela tiden. Jag försökte hitta lite plats att dansa på, men då blir man nästan ihjälklämd mellan olika människor. Inte alls kul...

Såhär såg det ut på dansgolvet några minuter efter att jag flytt därifrån... Ser inte så hemskt ut, men jag lovar att det var det!

Efter ett tag (typ runt ett) öppnade de dock ett till dansgolv, där de spelade massa gammal musik. Där var det inte lika mycket folk och vi fick lite utrymme att faktiskt dansa! Då hade jag roligt, men hade hunnit bli rätt trött innan, så stannade till klockan två och sen drog jag hem. Fötterna värkte verkligen efter två kvällar i rad med massa dans i klackskor. Men jag hade en trevlig kväll i alla fall!

Yesterday night

Min och Johannas första pitcher. Gott!

Igårkväll var så sjukt perfekt. Var inte jättepepp på att festa efter att ha skrivit tenta, jobbat och sen lämnat av min älskling vid bussen, men sen mötte jag upp Johanna i medis vid åtta och så gick vi till skanstull och satte oss på Kings town. Vi var väl där själva i ungefär en timme, sen rullade resten av klassen in allt eftersom. Fick tid att prata med lite folk som man inte hunnit prata med på ett tag, vilket var kul!

Jag och Johanna delade på två pitchers, och efter några timmar av öl och snack så stack vi allihopa till Slakhuset i Globen. Hade aldrig varit där förut, men det var så sjukt bra! Kommer definitivt gå dit igen. En kille från mitt gamla jobb dj:ade en stund igår, och jag stod uppe på scenen med två andra från jobbet och dansade. Han var sjukt duktig och det var så himla kul! Dansade en hel del med klassen också, så roligt! Allting var verkligen perfekt. Jag drack typ två cider på Slakthuset, så det blev inte jättemycket. Väldigt skönt. När de stängde vid tre gick vi till gullmars och åt kebab, sen åkte jag hem. Var väl hemma runt halv fem nångång. Var sjukt länge sen jag var ute så länge. Och var verkligen länge sen jag hade så pass kul och inte blev trött och ville hem.

Det enda dåliga på hela kvällen var såklart att älskling inte väntade på mig i sängen när jag kom hem. Fick prata lite med honom innan jag somnade i alla fall, så det kändes ändå lugnt. Hade i alla fall en så sjukt bra kväll. När jag väl la mig ner i sängen kunde jag knappt höra vad jag tänkte för att musiken fortfarande dunkade i öronen.

Sunflower


Purple explosion


Tenta ftw!

Okej, jag är inte så pepp som det ser ut på rubriken... Men iaf så är det det jag ska göra nu. Åka till skolan och skriva tenta. Jag hatar tentor, för oavsett hur mycket jag läser så vet jag aldrig riktigt vad jag kommer ihåg när jag väl sitter där. Men, det känns som att jag kan en del iaf, så får hoppas att jag kan rätt saker för en gångs skull!

Efter tentan ska jag jobba, och efter det ska jag nog träna... Vill gå på afro, men vet inte om jag hinner, så vi får se. Lite om resten av helgen då: Ikväll blir det tentautgäng med klassen, och imorn ska jag fira Jennifer T. På söndag ska jag antagligen hem till familjen och hälsa på. Ska bli en kul helg, förutom det faktum att min älskling åker ifrån mig... Kommer ju inte kunna sova! Men det löser sig nog.

Nej, nu ska jag plugga lite!
Ciao!

White


Iraq LobsterEtt litet klipp från senaste avsnittet av Family Guy (har inte visats i Sverige än). Så sjukt kul!

Sjukt duktig tjej

Jag sitter faktiskt och pluggar! Ja, inte exakt nu då, men sedan jag vaknade har jag suttit med boken i ena handen och instuderingsfrågorna i den andra... I princip. Och vet ni vad det värsta är? Min mobil har kommit! Den finns att hämta på posten i liljeholmen, alltså tio minuter bort, och jag sitter fortfarande och pluggar! Det tycker jag är riktigt duktigt faktiskt.

Nu har jag bara några få instuderingsfrågor kvar att svara på, så när jag är klar med det drar jag till liljeholmen. Först för att träna, eftersom jag inte fått tid till det på hela veckan, och sen hämta ut min fina, nya mobil. Sen ska jag leka lite med den ett tag och senare ikväll blir det Halv sju hos mig hos Johanna. En liten ny tradition vi (Jag, Johanna, Jessica och Sofia) har börjat med, väldigt kul!

Nej, nu ska jag bli klar med den här skiten!
Hörs senare!

Focus


Gröna fingrar

Eftersom jag kommit in i ett bra flow med bilderna från Polen så fortsätter jag där. De hade massa fina buskar och blommor på gården där vi bodde, så jag var ju bara tvungen att fota lite... Alltså, mycket blombilder framöver. Dessa är solrosor som inte slagit ut än. Det enda jag redigerat är kontrasten i bilderna.

Imorgon kommer jag att (om jag lyckas hålla mig till det) sitta och plugga hela dagen. Därför slänger jag in några tidsinställda inlägg. Fina blommor och sånt som man kan få roa sig med medan jag sliter.

Jag har beställt hem...

...den där!
Har velat skaffa ny mobil aslänge nu, och det kändes rätt idag. Hade i princip bestämt mig för att jag ville ha en HTC, och efter att ha jämfört lite med andra modeller så bestämde jag mig för Desire S Muted Black. Robin har en likadan, fast i grått, så jag vet ju hur de fungerar och att det är en bra mobil.

Ååååh jag längtar, förhoppningsvis kommer den till mig imorgon! Då kommer jag inte kunna fokusera på tentaplugg utan kommer bara sitta och leka hela dagen typ, haha.

6 månader med älskling idag!Idag har jag och Robin varit tillsammans i sex månader. Ett halvår. Känns helt sjukt. Det känns liksom som att vi känt varandra hur länge som helst men samtidigt har tiden gått så jävla snabbt. Älskar honom över allt annat och blir bara mer och mer kär för varje dag som går...

Just nu håller jag på och fixar och trixar lite här hemma innan han kommer hem från jobbet om cirka en timme. Tänkte göra lite fint och laga mat och så också. Och så har jag köpt en liten present som han ska få sen...

I ett torn långt, långt bort


RSS 2.0